Fizetési és szállítási feltételek

Fizetési módok

BANKI ÁTUTALÁS

A termékek ellenértékét banki átutalás útján rendezheti.
Az átutaláshoz szükséges adatok:


Kedvezményezett neve: Novák-Borbás János E.V.

Kedvezményezett bankja: OTP Bank

Kedvezményezett számlaszáma: 11773456-01354869-00000000

(Adószám: 69903580-1-36
Nyilvántartási szám: 53852258)

ÁTVÉTELI MÓDOK, ÁTVÉTELI DÍJAK

Célunk az, hogy a vevő a lehető leggyorsabban megkapja a megrendelt terméket, de ez bizonyos esetekben nem rajtunk múlik. A rendelést követően, e-mailben minden esetben jelezzük a házhoz szállítás várható időpontját. A küldemények kézbesítése, szállítása a Magyar Posta MPL futárszolgálattal történik.

A csomagja útját, a Magyar Posta nyomkövetés oldalán nyomon követheti: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes az MPL futárszolgálattól kapott e-mailben található küldeményazonosító első 13 karakterét, másolja be a lap alján található mezőbe.

Bővebb információt itt talál: https://www.posta.hu/belfoldi_csomagmegoldasok

Postán maradó szállítási mód:

Amennyiben Önnek problémát jelent a futártól való csomagátvétel, mert napközben nem tartózkodik otthon, vagy nincs aki átvegye a csomagot, válassza a "postán maradó" szállítási módot, rendelje a csomagját a helyi postára! A pénztárfolyamat során a rendszer felfogja ajánlani az Ön lakóhelyéhez közeli postahivatalokat, amelyek közül tetszés szerint választhat. Amennyiben ezt a szállítási módot válassza, a futár lerakja a csomagot a kiválasztott postán, és a posta nyitvatartási idején belül a csomag átvehető a feladást követő naptól. A csomag átvételére 5 nap áll rendelkezésre, amennyiben utánvétes fizetési módot választotta fizetni a postán kell. A posta a csomag érkezéséről külön értesítést SMS értesítést fog küldeni, de mindemellett kérem kövesse figyelemmel az e-mailjeit, hogy tisztában legyen csomagja érkezésével.

Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal:

Amennyiben ezt a szállítási módot válassza, a MPL futárszolgálat házhoz viszi Önnek a csomagját. A kézbesítés munkanapokon 8 - 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában az újabb kézbesítési kísérlet várható időpontjával. Abban az esetben ha a kézbesítés másodjára sem sikerül, 5 napig átvehető a helyileg illetékes postán. Az hogy a kézbesítés napján a futár milyen időpontban érkezik, minden esetben a futár napi útvonalától függ, előre nem lehet megmondani. Amennyiben utánvétes fizetési módot választotta fizetni a futárnak kell, ezért kérem kövesse figyelemmel az e-mailjeit, hogy tisztában legyen csomagja érkezésével.

Ingyenes házhoz szállítás:

Amennyiben Ön Jászapátin lakik a kiszállítás ingyenes.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A megrendelt terméket, termékeket személyesen jelenleg nem tudja átvenni.

TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

JOGFENNTARTÁS, TULAJDONJOGI KIKÖTÉS

Előfordulhat, hogy a honlapunkon szereplő egyes termékek gyártása megszűnt. Erre tekintettel fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag az Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg az Ön részére 5 munkanapon belül.

  • Amennyiben Ön korábban már úgy rendelt terméket, hogy azt a kiszállítás során nem vette át (ide nem értve azt az esetet, amikor elállási jogával élt), vagy a Termék nem kereste jelzéssel érkezett vissza az eladóhoz, az Eladó a megrendelés teljesítését a vételár és a szállítási költségek előre történő megfizetéséhez köti.

    Eladó visszatarthatja a Termék átadását, ameddig nem győződik meg arról, hogy a Termék árának kifizetése sikeresen megtörtént az elektronikus fizetési megoldás használatával (ideértve azt az esetet is, amikor az átutalással fizetett termék esetén Vásárló a tagállama szerinti pénznemben utalja el a vételárat és az átváltás, valamint a banki jutalékok, költségek miatt Eladó nem kapja meg teljes mértékben a vételár és a szállítási díj összegét). Amennyiben a Termék ára nem került teljes mértékben kifizetésre, az Eladó a vételár kiegészítésére hívhatja fel a Vásárlót.

Külföldre történő értékesítés

Magyarországon kívüli vásárlásra jelenleg nincs lehetősége!

A kommunikáció és a vásárlás nyelve elsősorban a magyar nyelv, Eladó nem köteles a vásárló tagállami szerinti nyelven kommunikálni Vásárlóval.

Kiemelt termékeink